Istandsættelse følg med her!

12/09/2008 21:20

Dag ?

Ja nu er vi stoppet med at tælle dage og dermed kommer vi også til enden på denne artikel, der mangler meget lidt på før vi kan sige vi er endeligt på plads. Der er bl.a. blevet etableret brusekabine,hængt lamper op m.m. siden sidst. Stor tak ! til alle der har bidraget, på den ene eller den anden måde og tak til Gud ! 

 

Dag 19

Så lykkedes det der kan afholdes møde i den store sal, det første blev afholdt d. 28 september ved Olafur - der var helt fyldt op i den store mødesal. Nu ser vi frem til, at kunne afholde Gudstjeneste i lokalerne. Vi arbejder stadig med de sidste småting køkken m.m. så der er stadig lidt vej til vi er helt i mål.

Dag 25

Så var det på tide at få gjort lidt rent, og de sidste vinduer og døre fik en tur med "maler kosten" i dag. Vi har fået lov at låne nogle lamper  så dem fik vi også hængt nogle af op idag. Nu mangler der bare at blive malet lidt loft, så er det slut med at male i denne omgang !.

Dag 26

Så gik vi igang med maling af det sidste del af loftet, og der blev rydtet lidt op og til side.

.

Dag 27-28

Så er vi begyndt at sætte køkken op, de første elementer er sat op. Nu mangler der lidt låger, maling m.m. og rengøring.

Dag 1

Vi fik gjort grundigt rent og skrabet lim og maling af i den lille møde sal

Dag 2

Der sker noget her et par billeder fra dag 2, der viser hvad lidt maling på vægene kan gøre!   

    

Dag 3

Entren blev malet færdig og der blev lavet et lille foreløbigt "køkkenhjørne"

Dag 4

Endnu mere støv og skidt blev fejet ned og sammen i dag. Der udover nåede vi at bruge 15 liter dejlig hvid maling, da ende vægene i den store sal blev malet. 

Dag 5

Mere maling mere snavs, gulvet fik den helt store tur idag !

Dag 5

Fridag der blev dog malet et enkelt panel + ryddet lidt op.

Dag 6

Så blev den lille sal næsten malet færdig, der blev gjort lidt rent og plantet lidt.

Dag 10

Så har vi været igang med istandsættelse 10 dage, vi har sprunget et par dage over ikke fordi der ikke er sket noget men billeder af hvid maling kan blive lidt ensformigt. Vi er ved at være færdig med male arbejdet i de store rum. Her et par billeder fra dag 9

 

Dag 11

Så er det ved at være slut, en stor samling maler ruller m.m. hober sig op i den store sal. De sidste lister kom op i den stor sal idag, så den mangler bare den sidste rengøring så er den klar til brug. Maling af de sidste to rum blev sat igang, og  idag fik vi et køkken så det skal vi også have sat op når det kommer.

Dag 13

Så er der næsten klar til køkken, køkkenet fik den sidste tur med maler rullen i dag og der blev sat en lille skillevæg op. Den sidste store væg fik den sidste maling der mangler stadig en lille smule foroven, så nu er der efter hånden kun en smule loft tilbage, en dør og nogle vinduer der ikke er blevet hvide. Vi er ved at have fordelt 70 -80 liter hvid maling rundt omkring i bygningen. 

Dag 16-17         

Dag 17 så er køkkenet kommet, det har været "dejligt" hvidt så det er ved at blive vasket af - så det kan få sin rette farve tilbage. Og så kan vi begynde at kigge på opsætning af det. De sidste par dage har et hold stærke kvinder arbejdet med noget af det sidste maler arbejder og gjort den store sal ren så den er klar til at holde møde i.

Dag 18

Så blev der hængt gardiner og lamper op, den sidste rengøring af toillet blev fortaget. Der blev vasket porcelæn af i vores nye køkken der stadig er en smule lavt da det ikke er sat endeligt op endnu.